bedrijfsaansprakelijkheidDeze verzekering dekt zowel zaak- als letselschades. Werkgeversaansprakelijkheid en plotseling ontstane milieuaansprakelijkheid vallen meestal ook onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Milieuaansprakelijkheid en het milieuschaderisico zijn verschillende onderwerpen, maar hier vertellen we je graag meer over tijdens een afspraak. Dit geldt ook voor werkgeversaansprakelijkheid en werknemersschade.

Daarnaast kunnen bedrijven ook nog specifieke risico’s lopen, zoals productaansprakelijkheid en het opzichtrisico. We analyseren goed welke risico’s je loopt, zodat we tot een passende verzekeringsoplossing kunnen komen.

Ook exploitanten en verhuurders van onroerend goed lopen een aansprakelijkheidsrisico wat betreft het vastgoed. Hier is de aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed voor in het leven geroepen.

Wij adviseren altijd om ten minste een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- per aanspraak en € 5.000.000,- per jaar te verzekeren, omdat dit van organisaties in Nederland verwacht wordt. Soms eisen opdrachtgevers nog hogere verzekerde bedragen, dus dan komt maatwerk om de hoek kijken.

Als je zakelijk een elektrische fiets hebt gekocht dan adviseren wij om het aansprakelijkheidsrisico door je verzekeringsadviseur te laten checken, want dit is zelden standaard meeverzekerd terwijl je er behoorlijke letselschade mee aan kunt brengen en het dus ook grote financiële gevolgen kan hebben.


Afdrukken   E-mailadres