bedrijfsaansprakelijkheidDeze verzekering dekt zowel zaak- als letselschade. Werkgeversaansprakelijkheid en plotseling ontstane milieuaansprakelijkheid vallen meestal ook onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Milieuaansprakelijkheid en het milieuschaderisico zijn verschillende onderwerpen, maar hier vertellen we u graag meer over tijdens een afspraak. Dit geldt ook voor werkgeversaansprakelijkheid en werknemersschade.

Daarnaast kunnen bedrijven ook nog specifieke risico’s lopen, zoals productaansprakelijkheid en het opzichtrisico. We analyseren goed welke risico’s u loopt, zodat we tot een passende verzekeringsoplossing kunnen komen.

Ook exploitanten en verhuurders van onroerend goed lopen een aansprakelijkheidsrisico wat betreft het vastgoed. Hier is de aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed voor in het leven geroepen.

Wij adviseren altijd om ten minste een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- per aanspraak en € 5.000.000,- per jaar te verzekeren, omdat dit van organisaties in Nederland verwacht wordt.


Afdrukken   E-mailadres