Eigenaar Peter Respen besloot in 1998 na jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche om een eigen verzekeringskantoor in Someren te beginnen, genaamd P Trust VOF.

Wij zijn dé vertrouwenspersoon op het gebied van advies in risico’s en verzekeringen. Onze focus ligt op het verzekeren van bedrijven maar uiteraard kunnen particulieren ook bij ons terecht.

Door onze jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche kunnen wij u en/of uw bedrijf goed adviseren. Persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie staan bij ons hoog in het vaandel. Dit bewerkstelligen wij door met een klein en vast team te werken.

We hebben ons door de jaren heen voornamelijk op zakelijke risico’s gericht, omdat een goed advies het verschil bij een schade kan maken. Ieder bedrijf is anders, dus ook daarom vinden wij het belangrijk dat er passend geadviseerd wordt. Tot op de dag van vandaag is er bewust voor gekozen om ons team klein te houden, omdat wij van mening zijn dat punten als persoonlijk contact, het opbouwen van een goede relatie en het kunnen geven van passend advies op deze manier het beste naar voren komen.

Een aantal belangrijke factoren van ons kantoor zijn:

  • Door ons kleine en vaste team weten we wat er bij onze klanten speelt
  • Bij een (grotere) schade komen we langs om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan
  • (Onderhouds)afspraken vinden bij uw bedrijf of u thuis plaats
  • We kunnen verzekeringen bij nagenoeg iedere verzekeraar afsluiten
  • Voor particuliere klanten hebben wij een uniek serviceabonnement

Afdrukken   E-mailadres